El Klasiko bez Mesija

Izvor: Vesti-online.com, 21.Okt.2018, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

El Klasiko bez Mesija

Prvi "El Klasiko" posle nekoliko godina bez dva najveća fudbalera sveta, Kristijana Ronalda i Lea Mesija.

Prelom radijalne podlaktične kosti u susretu sa Seviljom skloniće Argentinca sa terena oko tri nedelje.

- Znamo šta on znači za našu ekipu i kako protivnici reaguju kada vide Lea na terenu, ali moramo da se pripremimo da se nosimo bez njega, čak i ako su teške utakmice. Igrali smo i ranije bez Mesija i pokušavali da održimo naš stil igre- poručio je trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Barselone Ernesto Valverde.

Leo Mesi je rekorder u sudaru španskih giganata sa 26 golova i od 2007. će prvi put propustiti duel sa Realom, koji se igra na Nou Kampu u iduću nedelju (16.15 časova).

Saigrač Đerar Pike ipak ima vere u svoj tim:

 - Ne smemo da dozvolimo da Mesijeva povreda i njegov izostanak utiču mentalno na nas. Imamo igrače koji mogu da budu lideri ekipe- rekao je Pike.

Omaleni mađioničar neće nastupati ni u duelu Lige šampiona protiv Intera, zatim u Primeri protiv Raja Valjekana i Betisa u Kupu kralja.

Ni Realu ne "cvetaju ruže" od odlaska Kristijana Ronalda, tako da će najglamuroznija utakmica španskog fudbala dobiti drugačiji oblik bez Portugalca i Argentinca.

Barseloni su trenutno veća pretnja za ugrožavanje prve pozicije Alaves, Sevilja i Atletiko Madrid, dok je "kraljevski klub" na petom mestu sa tri poraza u prethodna četiri kola.

[INJURY NEWS] Tests carried out on the first team player Leo Messi have confirmed that he has a fracture of the radial bone in his right arm. He will be out for approximately three weeks. #FuerzaLeo pic.twitter.com/kpNcspnfqo— FC Barcelona (@FCBarcelona) 20. октобар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Istorijski El Klasiko iz ne baš pozitivnih razloga, ugašeno je ogromno rivalstvo!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2018, 13:16

Navijači će biti uskraćeni za "sudar titana"...Utakmica između Barselone i Real Madrida je uvek imala više aspekata za pratiti, često ne samo sportske...Duže od jedne decenije svedoci smo neverovatnog rivalstva između dva najbolja fudbalera današnjice Kristijana Ronalda i Lea Mesija, navijači...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.