Ekspres povratak Javora u elitu, ko je treći?

Izvor: Mondo, 28.Apr.2019, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekspres povratak Javora u elitu, ko je treći?

Sezona iz snova za dvojicu napadača koji su zbirno postigli 50 golova....

TSC iz Bačke Topole je prvi izvadio "vizu" za Superligu Srbije, a sa njima će "pod ruku" i ivanjički Javor koji se posle jedne sezone u drugom rangu vraća u elitu.

Na dva kola do završetka prvoligaškog karavana, jasno je da će TSC i Javor biti na prve dve pozicije, videćemo i kojim tačno redosledom, dok ostaje otvoreno pitanje koje ekipe će u doigravanje i na megdan 14-plasiranom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz Superlige.

Trenutno je na trećoj poziciji Inđija, potom slede Metalac, Radnički 1923 i Zlatibor, dok se Bežanija i dalje nada da će uhvatiti "šesto" mesto.

Videćemo kako će se novopečeni superligaši TSC i Javor, koji doduše ima "debelo" iskustvo u najvišem rangu, snaći tokom naredne sezone, ali za sada bar za golove ne moraju da brinu...

Ivan Marković i Nikola Petković iz Javora su zajedno postigli 50 golova (29 i 21), dok su i kod TSC-a bili raspoloženi Nenad Lukić (21) i Vladimir Silađi (18), s tim da je prvopomenuti prvi deo sezone proveo u Inđiji.

Zanimljivo, legendarni fudbaler Javora i čovek koji je prošle sezone pokušao da ih spase kao trener, Milovan Milović, poručio je posle tog ispadanja da će se ekipa brzo vratiti...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.