Ekskluziva iz Minhena - Ovo je Hejnkesov tim za duel sa prvakom Evrope! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2018, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluziva iz Minhena - Ovo je Hejnkesov tim za duel sa prvakom Evrope! (foto)

Novinari "Bilda" koji prate dešavanja u minhenskom Bajernu otkrili su danas kako bi trebalo da izgleda startna postava za duel sa Real Madridom.

Fudbaleri minhenskog Bajerna odradili su jutros polednji trening pred sutrašnju utakmicu sa Real Madridom, a novinari koji su se zatekli u "Zebner štrase" trening centru preneli su kako će izgledati startna postava za duel sa "Kraljevskim klubom".

Novinar "Bilda" Kristjan Falk preneo je informacije do kojih je došao njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kolega Tobijas Altšefl tokom današnjeg treninga.

Strateg Bajerna Jup Hejnkes odlučio je da na teren pošalje očekivani sastav, ali će biti zanimljivo videti kako će igrači biti poređani na terenu u startnoj formaciji.

Utisak je da će Hames Rodriges i Tomas Miler igrati nešto povučenije, a "osigurač" će biti Havi Martines. Po bokovima će delovati "stare kajle" Arjen Roben i Frank Riberi, a u napadu Poljak Robert Levandovski.

Kada je odbrana u pitanju tu nema nikakvih iznenađenja, Jup Hejnkes na teren šalje najbolje što ima i tu se podrazumeva nastup Jozue Kimiha, Matsa Humelsa, Džeroma Boatenga i Rafinje. Mesto među stativama zauzeće Sven Ulrajh koji se nalazi u odličnoj formi.

Bajern: Ulrajh - Kimih, Humels, Boateng, Rafinja - Martines - Miler, Rodriges - Roben, Riberi - Levandovski;

Prvi meč polufinala Lige šampiona između Bajerna i Real Madrida igra se u sredu od 20.45.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.