Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2020, 16:58

Efekat Jokić: Nikolin dres u TOP 15 najtraženijih, Nagetsi omiljeni tim Srba

Denverove utakmice u Srbiji gledalo čak 88 odsto više ljudi nego ostale mečeve plej-ofa

Jokićev efekat. Kako to drugačije nazvati? Jasno je da ga brojni srpski ljubitelji košarke vole i prate, a sada imamo i dostupne brojke koje sve to dokazuju i potvrđuju.

Naime, Nikolin dres našao se među TOP 15 najtraženijih, a statistika pregleda govori da su Nagetsi omiljeni tim kod Srba.

NBA utakmice Denver Nagetsa u plej-ofu koje su prenošene >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Srbiji imale su čak 88% gledalaca više od ostalih plej-of utakmica u kojima nisu igrali Nagetsi.

Vrhunac pretplatnika u Srbiji na „League Pass“ bio za 258% veći u odnosu na isti period u plej-of seriji prošle godine.

U sezoni 2019-20, prvobitno je zakazano 11 utakmica Nagetsa u "primetime" terminima po srednjoevropskom vremenu kao deo NBA subota i NBA nedelja, koje je predstavila "NBA2K21 Primetime inicijativa", uključujući četiri utakmice za plasman u plej-of i još četiri u samom plej-ofu.

Prvi put u karijeri, JJokićev dres je ušao u top 15 na listi najpopularnijih dresova NBA lige tokom nastavka NBA 2020, dok se tim Denver Nagetsa plasirao kao deseti najpopularniji tim. Rezultati su zasnovani na prodaji „NBAStore.com“ od 30. jula do 28. septembra.

Dakle, jasno je da je oJokić posebno u poslednje dve godine podigao i nivo igara, ali i svesti kod navijača, pokazao je svima u košarkaškoj NBA porodici koliko vredi. Pa zato i ne čudi što je toliko skočilo interesovanje za njegove dresove. A i što se Denver toliko gleda, posebno u Srbiji.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.