EVROKUP: Izabran MVP 1. kola, dolazi iz Partizanove grupe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 18:22

EVROKUP: Izabran MVP 1. kola, dolazi iz Partizanove grupe!

Crno-beli će sa njima voditi veliku borbu.

Odigrani su mečevi prvog kola Evrokupa, a određen je i MVP prve runde mlađeg Evroliginog takmičenja.

Posle pobeda nad Anortozisom i Florom, Partizan večeras (21.00) dočekuje rivala za prvo mesto u grupi - Gent. Tri boda bi crno-belima donela veliku prednost u ovoj trci. Kvota na keca je 2,35, iks je 3,30, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Gent.

To je Džonatan Motli, košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lokomtive iz Kubanja, ekipe koja se zajedno nalazi u grupi sa Partizanom i koja će biti veliki rival crno-belima u borbi za prvo mesto.

Lokomotiva je savladala špansku Andoru sa 93:82, a Motli je u pobedi imao učinak od 29 poena, osam skokova i dve blokade.

What a night it has been for Jonathan Motley 👀🔥@lokobasket #RoadToGreatness pic.twitter.com/L1PhX068cD

— 7DAYS EuroCup (@EuroCup) October 20, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.