EVO ZAŠTO JE ĆUTAO POSLE EP: Jokiću navijači Srbije pretili posle Evrobasketa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2017, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVO ZAŠTO JE ĆUTAO POSLE EP: Jokiću navijači Srbije pretili posle Evrobasketa (FOTO)

Podiglo se mnogo prašine.

Tokom Evrobasketa nije mnogo spominjan u javnosti, ali nekako visilo je njegovo ime u vazduhu. Svi smo se prećutno pitali šta bi bilo da je u srpskom  timu Nikola Jokić... Kao što je poznato, centar Denvera je otkazao učešće u reprezentaciji ovog leta radi usavršavanja pred nastupajuću NBA sezonu, a taj potez nije naišao na odobravanje u Srbiji.

Po završetku EP čekalo se da se Nikola Jokić oglasi, ali on to nije učinio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Orlovi su osvojili srebrnu medalju i Nikola je ostao siromašniji za to odličje, a brojni navijači srpske selekcije su teško doživeli poraz našeg tima u finalu, pa se na udaru našao Jokić. Uputili su mu poruke mržnje i razne pretnje, a šta se desilo Srbin je otkrio novinarima u Denveru na Medija deju, kada su ga pitali o Evrobasketu i Srbiji.

- Posle poraza od Slovenije sam dobio stotine poruka mržnje. Bilo mi je teško sve to da vidim - izjavio je Jokić, osvajač srebrne medalje sa Srbijom na Olimpijskim Igrama u Rio de Žaneiru prošle godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.