EURO: Francuzi pucali iz prazne puške, Mađari slave bod (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 14:35

EURO: Francuzi pucali iz prazne puške, Mađari slave bod (VIDEO)

Trikolori imaju za čime da žale.

Fudbalske reprezentacije Mađarske i Francuske odigrale su nerešeno 1:1 (1:0) na ''Puškaš'' areni u Budimpešti u prvom meču drugog kola grupe F. Mađari su nošeni podrškom punog stadiona stigli do prvog boda na šampionatu, dok Trikolori imaju za čime da žale polse brojni propuštenih prilika.

Francuzi su protiv Nemačke pokazali da su jedna od najjačih reprezentacija na EURO, ako ne i najjača, i Mađari danas (15.00) ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smeli da im predstavljaju veliki problem. Kvota na dvojku je 1,35, a na kombinazziju 2&2-3 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mađarska - Francuska.

Mađarska je dobro počela meč pošto Francuzi nisu uspel ida povežu redove u prvih desetak minuta, da bi Benzema prvi zapretio. Počeli su tada da se ređaju napadi Francuza, a prednjačio je Kilijan Mbape, ali nije uspevao da stigne do gola, kao ni Benzema. Pokušao je i Pogba, ali nije bio uspešan da bi hladan tuš za Trikolore usledio u posednjim trenucima prvog poluvremena. Sevnula je kontra Mađarske, Viola se odlično ubacio ispred Varana koji nije smeo da ga dira u šesnaestercu, a Violi nije bil oteško da savlada Ljorisa.

Šokiralo je to Francuze, ali su stigli da smire glavu na velikom odmoru i nastave sa napadima u drugih 45 minuta. POgba je dva puta pokušao da savlada Gulašija, a Dembele pogodio i stativu u 59. minutu, da bi Grizman u 66. minutu doneo izjednačenje pošto je prihvatio kratko izbačenu loštu Orbana posle prodora Mbapea. Mađari su se grčevito branili, Mbape je u 82. minutu propustio još jednu veliku priliku, a polsednja šansa za Francuze bila je u poslednjim trenucima meča kada je glavom pored gola šutirao Varan. Francuzi posle ovog meča imaju četiri boda i sa nestrpeljenjem će čekati meč Portugala i Nemačke.

⏰ RESULT ⏰

🇭🇺 Fiola strikes just before break

🇫🇷 Griezmann nets second-half equaliser

🤔 Who impressed you? #EURO2020

— UEFA EURO 2020 (@EURO2020) June 19, 2021

U prvom meču subotnjeg programa na Evropskom prvenstvu, u grupi "F" snage će odmeriti Francuska i Mađarska.

Još pre starta takmičenja, naše severne komšije znale su da nema šta da izgube u "grupi" smrti, pa su posle velike borbe izgubili bod u meču sa Portugalcima i ekspresno položili oružje pred Ronaldom i ekipom.

Priliku da poprave utisak imaće protiv Francuza, koji žele da pokažu da pobeda u duelu sa Nemcima nije bila slučajnost, iako su do nje došli autogolom Matsa Humelsa.

Pakleni trio Mbape-Benzema-Grizman zadavaće velike muke odbrani Mađara, koji će u ovom duelu gledati samo da sačuvaju mrežu od apsolutnog favorita.

Trener svetskih šampiona Didije Dešam je, u odnosu na duel sa Pancerima, napravio samo jednu promenu u timu, pa se umesto junaka Lukasa Ernandeza, koji je centrirao i iznudio autogol Humelsa, na levi bok uvrstio njegovog imenjaka Dinja.

Sva dešavanja sa "Puškaš arene" možete da pratite na našem sajtu iz minuta u minut.

Griezmann levels for France.

____________#HUNFRA pic.twitter.com/ih9ituOv71

— Prime. (@TrashTalkMVP) June 19, 2021

II POLUVREME

Fiola scores and puts Hungary ahead.

____________#HUNFRA pic.twitter.com/nsLXGumQt8

— Prime. (@TrashTalkMVP) June 19, 2021

I POLUVREME

MAĐARSKA - FRANCUSKA 1:0 (1:0)

STADION: Puškaš arena.

SUDIJA: Majkl Oliver (Engleska)

STRELCI: Fiola 45+2, Grizman 66.

MAĐARSKA: Gulaši, Botka, Orban, At. Šalaj, Nađ, Nego, Klanhajsler (od 84. Lovrenčič), Šafer (od 75. Šeri), Fiola, Ad. Šalaj (od 26. Nikolić), Salaj

FRANCUSKA: Ljoris, Pavar, Varan, Kimpembe, Dinj, Pogba (od 76. Toliso), Kante, Rabio (od 57. Dembele (od 87. Lemar), Grizman, Benzema (od 76. minuta Žiru), Mbape

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.