EUFORIJA OKO RONALDA NIJE UHVATILA SVE U ITALIJI: Napolitanci su OVAKO odgovorili (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EUFORIJA OKO RONALDA NIJE UHVATILA SVE U ITALIJI: Napolitanci su OVAKO odgovorili (FOTO)

Sa juga stigla brutalna poruka.

Dolazak Kristijana Ronalda u Juventus izazvao je fudbalski zemljotres u Italiji, makar u poslednje dve decenije. Navijači torinskih crno-belih su već danima u euforiji, a u Italiji su već zaboravili i Svetsko prvenstvo na koje se Azuri nisu ni plasirali.

KRATKA ISTORIJA NAVIJANJA: Kako su Srbi postali fudbalski fanatici

TUŽNA PRIČA SA SREĆNIM KRAJEM: Bivši reprezentativac PREŽIVEO osam OPERACIJA! (FOTO)

Naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmah je počela i jagma za dresovima Ronalda, a za samo 24 časa od trenutka kada je transfer zvanično obavljen prodato je čak 520.000 dresova sa brojem 7 i imenom Ronaldo. Ono što je iznenađenje je da je u regionu Kampanje na jugozapadu Italije kojem pripada i Napulj prodato više dresova Ronalda nego Napolijevih. Ipak, u gradu pod Vezuvom gde je navijanje za Napoli poput religije, brzo su se dosetili ulični prodavci kako da zarade pa se tako u prodaji našao i toalet papir sa likom Ronalda u dresu Juventusa.

Cristiano Ronaldo toilet paper now available in Naples..... [@InstantFoot] pic.twitter.com/ytzuPMgqEl

— Juvefc.com (@juvefcdotcom) July 18, 2018

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.