ESPN TVRDI: Zvezda dobija STRAŠNO pojačanje! Stranac stiže na Marakanu i dobija VIŠEGODIŠNJI ugovor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2020, 07:58

ESPN TVRDI: Zvezda dobija STRAŠNO pojačanje! Stranac stiže na Marakanu i dobija VIŠEGODIŠNJI ugovor!

Definitivno.

Novinar ESPN-a Kolin Judo tvrdi da je njegov zemljak, Nigerijac Ogenji Onazi korak od potpisa trogodišnjeg ugovora sa Crvenom zvezdom!

Ovu informaciju preneli su svi nigerijski mediji, što samo govori da je posao blizu realizacije.

Onazi (27) je velika želja Dejana Stankovića koji očigledno poznaje kvalitete momka koji je od 2011. do 2016. igrao za Lacio.

- Nigerijski vezista Ogenji Onazi je nadomak potpisa za šampiona Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvene zvezde. Pregovori su odmakli o mogućem trogodišnjem ugovoru - napisao je novinar ESPN-a Kolin Judo.

Podsetimo, iskusni vezista je reprezentativac Nigerije i ima ugovor sa Trabzonom, koji mu isti ističe na leto i na Marakanu bi došao kao slobodan igrač. Trenutno je Onazi na pozajmici i brani boje Denizlija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.