EP ZA JUNIORE: Ništa od EPSKOG preokreta i pored LUDAČKE serije Orlića! Ovo se retko viđa... (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP ZA JUNIORE: Ništa od EPSKOG preokreta i pored LUDAČKE serije Orlića! Ovo se retko viđa... (VIDEO+FOTO)

Dramatično.

Juniroska košarkaška reprezentacija Srbije poražena je u osmini finala Evropskog prvensttva koje se održava u Grčkoj od vršnjaka iz Litvanije sa 54:56 (16:20, 11:16, 2:12, 25:8). Posle osvojenog prvog mesta u grupi "A", činilo se da će Orlići uspeti da za razliku od omladinske selekcije predbrode prvi meč u nokaut fazi, međutim, to se nije desilo. Litvanija je potpuno zaslužleno otišla dalje, a mi se nadamo da naši juniori neće poput mladog tima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zauzeti pretposlednju poziciju i pasti u "B" diviziju. Motiv moraju pronaći u duelima od 9. do 16. mesta!

Litvanija je bolje otvorila meč i žestoko krenula od samog starta. Na kraju prvog dela Srbija je imala deset poena minusa, međutim, to niue bilo toliko zabrinjavajuće u odnosu na anemičnu igru izabranika Slobodana Klipe.

Kancleris is leading all scorers (10 PTS), Lithuania 🇱🇹 are up by 4 and we happily accept highlight material ⚡️. #FIBAU18Europe

📺 https://t.co/3BHsoTR1jr

📝 https://t.co/SI0sruUkmJ pic.twitter.com/PYVvBFQcBo

— FIBA (@FIBA) July 31, 2019

U nastavku meča viđena je neverovatna ludnica! Prvo je Litvanija uspela da treći period meča rešila u svoju korist sa 12:2 i dođe na korak od četvrtfinala! Malo ko je očekivao da će Orlići posle 30 minuta loše igre uspeti da podignu nivo igre i vrate se u meč, ali to se na kraju ipak desilo. Serijom 14:0, Srbija je došla na minus pet - 48:43! 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda britanska teniserka Naomi Broudi.

Issa pool vibe 💦

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Nov 22, 2018 at 8:07am PST

Let the bikini games begin 🎉 (I filtered this until I was tanned)

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Nov 15, 2018 at 9:43am PST

Just a girl, hanging out with her tree 🌴

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Nov 17, 2018 at 11:47am PST

Throw back to paradise 🌴

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Apr 12, 2018 at 10:00am PDT

😎☀️ #restday #doha

A post shared by Naomi Broady (@naomibroady) on Feb 24, 2016 at 3:10am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.