ENGLEZI SE OTIMAJU OKO VAN LA PARE: Bivši Zvezdin napadač na slatkim mukama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 09:56

ENGLEZI SE OTIMAJU OKO VAN LA PARE: Bivši Zvezdin napadač na slatkim mukama!

Holanđanin bi mogao ponovo da zaigra na ostrvu.

Holanđanski napadač Radživ Van la Para mogao bi da postane član timova Norviča ili Svonsija, nagoveštavaju britanski mediji. Pauza zbog pandemije korona virusa i prekid fudbalske sezone značajno su uticali na svet fudbala, pa mediji očekuju da u transferu neće biti finansijskih problema jer je la Para slobodan igrač.

Holanđanski fudbaler je u septembru došao u Zvezdu iz Midlsbroa, za koji je nastupao kao pozajmljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fudbaler Hadersfilda, skupo je plaćen, ali nije opravdao očekivanja na terenu, a ni van njega.

Početkom godine, neposredno pred prekid sezone, Van la Para nije otišao na pripreme crveno-belih i stavljen je na transfer listu.

Rajiv van la Parra becomes free transfer target for Norwich and Swansea after Red Star Belgrade exit https://t.co/xXs1FXDRYV

— MailOnline Sport (@MailSport) May 27, 2020

Britanski mediji prenose da su Norvič i Svonsi zainteresovani za njegov povratak u ligu u kojoj je stekao veliko iskustvo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.