ENGLEZI PIŠU: Terzić stiže u Totenhem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 08:40

ENGLEZI PIŠU: Terzić stiže u Totenhem (FOTO)

Ima dosta ponuda.

Dugo godina je Edin Terzić bio u senci Slavena Bilića. Bio je njegov pomoćnik u Bešiktašu i Vest Hemu. Ali, ove sezone je izbio u prvi plan.

Dobio je priliku u Borusiji sa kojojm je nedavno osvojio i Kup Nemačke. Uspeh bi moga da bude i veći ako izbori sa Milionerima i plasman u Ligu šampiona. Na 31 utakmici sa Dortmundom ostvario je 19 pobeda, ali to neće biti dovoljno da ostane na klupi. U Dortmund stiže Marko Roze iz Menhegladba, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako da se Terzićeva epizoda na Signal Iduna Parku završava.

Daleko od toga da je mladi trener zabrinut. Ponude uveliko stižu, a najozbiljnija dolazi iz Premijer lige i to iz Totenhema.

BVB: Tottenham mit Interesse an Edin Terzic https://t.co/ig4YKejvDi via @tonline

— Prokdus-Gesundheit (@prokdusgesund) May 20, 2021

Po informacijama koje su se pojavile iz Engleske Edin Terzić mogao da sedne na klupu ''Pevaca''. Trener hrvatskih korena bi imao priliku da radi u jednom od najvećih engleskih klubova.

Totenhem bi možda bio idealna sredina. Edin poznaje engleski fudbal jer je Biliću pomagao u Premijer ligi, a očekivanja neće biti toliko visoka jer timu iz Londona predstoje promene. Moraće da renoviraju igrački kadar, a posebno da obrate pažnju na napad ukoliko ode prva zvezda tima - Hari Kejn.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.