EMOTIVNIJE NIJE MOGLO: Mandić se sa suzama u očima krstio i obratio naciji - BOG SVE VIDI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 16:59

EMOTIVNIJE NIJE MOGLO: Mandić se sa suzama u očima krstio i obratio naciji - BOG SVE VIDI! (VIDEO)

Tako se voli Srbija.

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u finale Olimpijskih igara na spektakularan način, nakon što su posle velikog preokreta i loših sudijskih odluka uspeli sve da prebrode i ostvare veliki trijumf nad Španijom od 10:9.

Jedan od junaka velike pobede Dušan Mandić emotivno je reagovao po završetku susreta.

Pred put na revanš sa Šerifom u Tiraspolj, Zvezda večeras (20.00) dočekuje Napredak i želi pobedu za mir u kući. Kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na keca je 1,15, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Napredak.

- Ima Boga! Bog sve vidi. Ima Boga! Protiv sudija, protiv svih. Protiv svih! Mi smo najbolji! Mi smo najjači! Protiv svih! Ima Boga, idemo u finale - vikao je Mandić u kameru RTS-a, sa suzama u očima, očigledno presrećan što su vaterpolisti Srbije uz pomoć inata i sjajne igre u finišu uspeli da se plasiraju u veliko finale.

Meč za zlato na programu je u nedelju od 9.30, a protivnik Delfinima biće reprezentacija Grčke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.