EKSTRA MODA U TORINU: Juventus u narednu sezonu ulazi sa NOVIM dresovima! Izgledaju MOĆNO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSTRA MODA U TORINU: Juventus u narednu sezonu ulazi sa NOVIM dresovima! Izgledaju MOĆNO! (FOTO)

U ovakvim ih još nismo videli.

Iako nova sezona u Seriji A nije stigla ni do polovine takmičenja, u Juventusu su već počeli da kuju planove za narednu. Čelnici Stare dame odlučili su da u prvenstvu 2019/2020. promene izgled dresova. Osoblje šampiona zaduženo za stajling igrača na terenu, predstavilo je ideju kako bi izgledala nova garnitura.

TRAŽILI SU GA EVROPSKI VELIKANI: Partizan odredio OBEŠTEĆENJE za defanzivca! (FOTO)

VRAĆA SE: Određen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sudija za meč protiv Litvanije, pre tri meseca je već bio u Beogradu (FOTO)

⚡️[3/3] Esclusiva - Pallone ufficiale #Juve 2019/20

Dai colori catalogati (e da quelli del pallone) non è presente il rosa. Quindi ecco due bozze di template #Home (già ipotizzate in origine) con dettagli oro (non tagliamo del tutto l'ipotesi col “palo" rosa,ma tant'è). #JuJersey pic.twitter.com/LLyH88t8tb

— La Maglia Bianconera (@La_Bianconera) November 17, 2018

NEMA STAJANJA: Sve PUCA od RADOVA na Marakani! Zvezda spremila i IZNENAĐENJE za Delije! (FOTO)

Navijače Juventusa je iznenadila činjenica da na dresovima nema tradicionalnih pruga, već je podeljen na dva dela u crno-belom tonu, dok su rukavi druge boje u odnosu na stranu dresa. Na dresu je i zlatni motiv grba Juventusa.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.