EK - Briljantna Crvena zvezda, oboren i rekord Evrokupa!

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2018, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK - Briljantna Crvena zvezda, oboren i rekord Evrokupa!

Crvena zvezda je rasturila večeras Brešu i stigla nadomak plasmana u narednu fazu Evrokupa.

Crvena zvezda je jednom nogom u top 16 Evrokupa.

Srpski tim je večeras slavio protiv Breše, vratio joj je sa kamatom za poraz u Italiji, bilo je veoma ubedljivih 103:67.

Poluvreme iz snova Crvene zvezde je počelo sa dve serije, prva je bila 7:0, druga 11:0, gosti nisu mogli da se sastave u napadu, a iz dobre odbrane ekipa Milana Tomića je stizala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do odličnog napada, svi su bili raspoloženi za igru.

Očas posla je bilo 20 poena prednosti, a u drugoj četvrtini je krenulo trojkama u mrežici gostiju, Nenadić, Beron, Lazić, Perperoglu... Svi su rešetali mrežicu Breše, na 3 minuta do kraja je bilo 51:20.

Još bolja Zvezda u poslednja tri minuta, povećali su dodatno razliku, bilo je +43 na odmoru što je rekord Evrokupa.

Iako je dogovor bio da se u drugom poluvremenu krene kao da je 0:0, to se nije desilo, Zvezda je malo pustila gas, a gosti su odradili korektno drugi deo igre iako je pobednik već bio poznat nakon prvih 20 minuta.

U trećoj deonici razlika od 40 poena je održavana, ali u poslednjoj su gosti krenuli još bolje, Alen, Lakintana i Saketi su postizali poene za prihvatljivijih -28.

Ipak, Dušan Ristić preuzima stvar u svoje ruke u poslednjih par minuta, pa je razlika povećana do kraja na 36.

Regland je imao dabl-dabl, 16 poena i 10 asistencija, Lazić je imao 14, Beron 13, Simanić 12. Kod gostiju Alen 17 poena.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tvitovi Zvezdinih navijača - zadovoljstvu nema kraja!

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2018

Nova pobeda Crvene zvezde u Evrokupu dovela je do velikog zadovoljstva navijača...Crvena zvezda je večeras oborila rekord Evrokupa (najviša razlika na poluvremenu), dominirala je u svim segmentima igre, a svi igrači su bili prilično raspoloženi...Breša je igrala katastrofalno, Crvena zvezda ih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.