EFL Kup - Midlzbro iznenadio Palas i prošao u narednu rundu

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EFL Kup - Midlzbro iznenadio Palas i prošao u narednu rundu

Kristal Palas jednostavno ne može bez Vilfreda Zahe.

Ako u prve tri utakmice nismo videli iznenađenje, onda je ova četvrta definitivno na neki način iznenađenje, makar ako se pogledaju timovi. Midlzbro je ugostio Kristal Palas i slavio sa 1:0 (1:0).

Midlzbro igra odlično u Čempionšipu i među prvim favoritima su za plasman u Premijer ligu. Sa druge strane, Kristal Palas deluje bezidejno i oni jednostavno ne mogu bez Vilfreda Zahe, koji u ovom meču nije bio ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u protokolu. Roj Hodžson je odlučio da odmori svog najboljeg igrača, sa razlogom, očekuje ih teška bitna u Premijer ligi, a od Kristal Palasa se očekuje da počne da osvaja bodove.

Midlzbro je bio bolji tim u prvom poluvremenu, a Ving je tu dobru igru krunisao golom u 48. minutu. Treći minut nadoknade u prvom delu, ali to nije smetalo domaćinu da na poluvreme ode uz gol prenosti. Kristal Palas je pokušao da napadne u drugom poluvremenu i na neki način da izbegne poraz, ali nisu u tome uspeli. Trener gostiju je čak i uveo Luku Milivojevića u 65. minutu, ali srpski vezista nije uspeo da pomogne svom timu.

Palas je ispao iz ovog takmičenja, ali možda je to dobro, jer će se sad potpuno koncentrisati na Premijer ligu, a ovaj meč opet pokazuje koliko ovaj tim jednostavno nema zamenu za igrača kakav je Vilfred Zaha, a imali su pune ruke posla ovog leta da odbiju brojne nalete Totenhema i Čelsija da ga angažuju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.