E, to je Monći - kupiš za 15, prodaš za 75 miliona evra, u red stali Real i Liverpul!

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, to je Monći - kupiš za 15, prodaš za 75 miliona evra, u red stali Real i Liverpul!

Sevilju očekuje ogromna zarada, ako je verovati medijima u Engleskoj i Španiji.

Povratkom u svoju Sevilju, sportski direktor Monći ponovo nastavlja gde je stao i ono zbog čega važi za jednog od najboljih u svetu fudbala.

Andalužani su na početku sezone kupili Dijega Karlosa za 15 miliona evra iz Nanta, a sjajnim partijama za samo šest meseci ovaj Brazilac je dostigao cenu od neverovatnih 75 miliona evra, tvrdi Dejli mejl.

Zbog čega se Englezi interesuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za 26-godišnjeg fudbalera?

Liverpul je bacio oko na novi Monćijev "izum", Dijego Karlos je član jedne od najboljih odbrana u Španiji, pa je tako privukao pažnju i madridskog Reala.

Navodno, Florentino Perez lično se zalaže za njegovo dovođenje, novac svakako neće biti problem kada je u pitanju "kraljevski klub", pa Sevilju očekuje velika zarada.

Možda već u letnjem prelaznom roku.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.