E ZATO JE NAJVEĆI! Nikola Pilić OTKRIO zašto se Nole RAZLIKUJE od svih ostalih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E ZATO JE NAJVEĆI! Nikola Pilić OTKRIO zašto se Nole RAZLIKUJE od svih ostalih (FOTO)

Legendarni stručnjak još jednom podsetio kakav odnos ima sa Đokovićem.

Novak Đoković je moj teniski sin zato što me, za razliku od mnogih drugih, nikada nije zaboravio, ističe legendarni hrvatski teniski stručnjak Nikola Pilić.

Pilić se u razgovoru za hrvatski portal "100 odsto" dotakao i Novaka Đokovića i posebnog odnosa koji ima sa srpskim teniserom.

DOK SU ČILIĆ I CONGA VODILI RAT: Srpkinja IZMAMILA najveću pažnju u finalu Dejvis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kupa! (FOTO)

Federer odmara, a SVI čekaju da donese VAŽNU odluku (FOTO)

- Novak moj teniski sin? Pa da, mogu da se složim s tim. Bavio sam se njim kad je imao 15-16 godina, kad smo sarađivali u akademiji. Ono što kod njega posebno cenim je to što on, za razliku od brojnih drugih asova s kojima sam sarađivao, nikad nije zaboravio. I to je njegova istinska veličina. Evo, upravo mi je pre nekoliko minuta poslao poruku s jednog ostrva gde se odmara sa suprugom, ja sam mu čestitao na fenomenalnoj sezoni - rekao je Pilić.

NIKOLA PILIĆ/'Đoković mi je poput sina i s njim imam poseban odnos, jer me on nije zaboravio za razliku od brojnih drugih asova s kojima sam radio!' https://t.co/NUt1qvX9zm

— 100posto (@100_posto) November 25, 2018

On je istakao da je Đoković napravio ogroman uspeh u 2018. godini, ali i da je, za razliku od mnogih, bio siguran da će se Novak vratiti u vrh.

- To šta je on napravio u samo nekoliko meseci apsolutno je čudo. Nisam ni ja verovao da će ovako da završi godinu. Kad je išao u Ameriku, tamo u martu, kada je bio van forme, zvali su me novinari iz Srbije i doslovno ga "pokopavali", ali ja sam im samo govorio, "čekajte, čekajte". Svi mi znamo njegov kvalitet i svaka mu čast na tome. Ova sezona je sjajna zbog toga što se tako vratio i svima očitao lekciju, a još je impresivnija ona iz 2016. godine kad je imao skoro 17.000 poena - naglasio je Nikola Pilić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.