Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2021, 11:18

Džikić o Danilu Nikoliću: Ne pada mi napamet da ga požurujem, bio sam tu kada se to desilo

Krilni centar Podgoričana bio u Morači tokom duela sa Valensijom

Uoči duela Budućnosti i Valensije, nekadašnji član Podgoričana Bojan Dubljević je dočekan ovacijama, dobio je i uramljen dres crnogorskog ligaša sa brojem 14. Ali je najveće oduševljenje u Morači izazvao dolazak Danila Nikolića, koji je sedeo pored klupe.

Krilni centar Plavih je 8. septembra kolabirao na treningu. Bilo je zlokobnih najava, zbog čega je pet dana kasnije operisan u Istanbulu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Posle velikog trijumfa Budućnosti nad bivšim evroligašem trener Budućnosti Aleksandar Džikić je dobio pitanje vezano za povratak Danila Nikolića u tim. Iskusni stručnjak je bio iskren i emotivan.

Ne znam. To je kao da me pitate kada će da se završi pandemija virusa korona. Nemam pojma. Deo oporavka je išao brže nego što je planirano, ali ne pada mi na pamet da ga požurujem. Bio sam tu kada se to dešavalo. Svi smo bili tu, videli smo koliko je bilo blizu drugih krajeva priče. Ovo je super ispalo”, rekao je Džikić i kucnuo o sto.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.