Džikić: Važna utakmica, naši ciljevi u ABA ligi poznati

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić: "Važna utakmica, naši ciljevi u ABA ligi poznati"

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je danas da je predstojeći meč protiv FMP-a u ABA ligi vrlo važan za njegov tim.

Košarkaši Budućnosti sutra dočekuju FMP u poslednjoj utakmici četvrtog kola ABA lige.

"FMP je u grupi timova koji trenutno igraju samo ABA ligu, dakle za svaku utakmicu imaju dovoljno vremena za odmor i za pripremu i za eventualne adaptacije. Svih pet startera prosečno postiže više od 10 poena, predvodi ih Apić sa 23 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poena po utakmici i čak 43 izvedena bacanja na tri utakmice. Šutiraju više za tri poena nego za dva i odlično trče kontranapad", rekao je Džikić.

"Za nas je utakmica vrlo važna, naši ciljevi u ABA ligi su poznati", istakao je trener Budućnosti.

Budućnost i FMP na početku nove sezene u regionalnom takmičenju imaju isti skor - dve pobede i poraz.

"Dolazi nam neugodna ekipa FMP-a u goste, imaju dve pobede i igraju dobro. Vrlo su neugodna ekipa i imali su nedelju dana da se spreme za utakmicu sa nama. Mi smo naporno radili, ali moramo biti fokusirani tokom celog meča i nadamo se najboljem ishodu", rekao je košarkaš Budućnosti Zoran Nikolić.

Utakmica je na programu sutra od 18.00.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Krenulo je - Ovako "Redsi" najavljuju meč sa Zvezdom! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2018

Liverpul je za vikend upisao dvestotu pobedu na strani u Premijer ligi, a od jutros je sav fokus okrenut ka duelu sa Crvenom zvezdom...Fudbaleri Liverpula zabeležili su u subotu trijumf na gostovanju Hadersfildu (0:1) čime su nastavili trku za šampionsku titulu...Bio je to dvestoti trijumf Liverpula...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.