Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2021, 13:23

Džikić: Igramo i treniramo bez polovine centarske linije, a to nije dobro

Trener Budućnosti govorio o stanju ekipe pred start ABA lige

Budućnost ulazi u finiš priprema za početak sezone u ABA ligi koju će otvoriti 26. septembra u Morači protiv FMP-a.

Plavi su odigrali dva kontrolna meča protiv Avtodor Saratova u Beogradu i oba pobedili - u sredu je bilo 79:73, a u petak 89:73 za crnogorskog šampiona.

Osim Danila Nikolića, van terena su Džejkob Vajli i Zoran Nikolić, koji su propustili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmice protiv Avtodora. O svemu tome govorio je trener Aleksandar Džikić.

"Nažalost, na utakmice u Beogradu smo otišli bez centarske trojke Vajli - Nikolić - Nikolić, jer je Zoran posle Bara ponovo van stroja, zbog zdravstvenih problema je van ekipe. Igramo i treniramo bez pola centarske linije i to nije dobro. Na utakmicama pokušavamo da nađemo najbolje načine da nadoknadimo one koji su van stroja, i neki od igrača plaćaju danak tome što igraju van svojih osnovnih pozicija, kako u napadu tako i u odbrani. Nadamo se da će se Zoran Nikolić vratiti treningu tokom sledeće sedmice. Vajli trenira individualno, čekamo na zeleno svetlo kako bi započeo sa kontakt protokolom. Što se tiče Danila, najvažnije je da je sada bezbedno. Znamo da želi da se vrati što pre i priključi svojim saigračima", rekao je Džikić, a prenose Vijesti.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.