Dve medalje za Srbiju na startu EP u Beogradu

Izvor: RTS, 04.Dec.2018, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve medalje za Srbiju na startu EP u Beogradu

Srpski reprezentativci osvojili su danas dve medalje na startu Evropskog šampionata u parastreljaštvu, koje se održave u "Bel ekspo" centru u Beogradu.
Dejan Jokić osvojio je srebrnu medalju u nadmetanju vazdušnom puškom u kategoriji SH2.
U timskoj konkurenciji, Jokić je zajedno sa Draganom Ristićem i Zoranom Banjcem "upucao" bronzu.
Brnabić i Udovičić čestitali Jokiću na medalji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je danas Dejanu Jokiću na osvojenoj srebrnoj medalji na Evropskom prvenstvu u parastraljaštvu u disciplini vazdušna puška na 10 metara.
"Čestitam Dejanu Jokiću osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u parastreljaštvu u Beogradu. Hvala Vam što već sada, pored sjajnog domaćinstva, Srbija može da se ponosi i Vašim srebrnim odličijem", poručila je Brnabić na svom zvaničnom Tviter nalogu.
Jokiću je čestitao i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.
"Još jedan dan za radost, naš Dejan Jokić osvojio je srebro na Evropskom prvenstvu u parastreljaštvu u Beogradu! Ponosan sam na novu u nizu medalja u rekordnoj 2018. godini. Dejane, sve čestitke i još jednom - veliko bravo i hvala! Na ovom uspehu čestitam i njegovom stručnom timu i Paraolimpijskom komitetu Srbije", navodi se u čestitki ministra Udovičića. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.