Dve desetke o svojim najlepšim golovima - Gozba za oči Juventina! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2020, 18:50

Dve "desetke" o svojim najlepšim golovima - Gozba za oči Juventina! (video)

Protiv najvećih rivala padale "lepotice".

Sinoć su na Instagram live prenosu o golovima debatovali Alesandro Del Pjero i Paulo Dibala.

Sadašnja i nekadašnja "desetka" su izdvojile najlepše golove onog drugog, pao je i poziv za takmičenje u slobodnim udarcima po kojima su i jedan i drugi poznati, braniće Bufon.

Del Pjero je izjavio kako je Dibalin najlepši gol upravo i onaj najsvežiji u derbiju sa Interom kada je Juventus slavio sa 2:0. Dibala je započeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << akciju po desnoj strani i posle duplog pasa sa Remzijem matirao Handanovića.



Argentinac je uzvratio svom kolegi po broju priznanjem da je gol protiv Fiorentine postignut 1994. godine nešto najbolje što je video.



Što se slobodnih udaraca tiče, Del Pjero je pomenuo famoznu utakmicu na "Santijago Bernabeu".

"Protiv Real Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona, onda protiv Bolonje, 2008 protiv Zenita, ali taj na 'Bernabeu' se pamti. Ceo stadion je aplaudirao po mom izlasku, tako nešto se pamti", priznao je Del Pjero.

Dibala koji je ponovo na oporavku od korone izdvaja gol protiv Atletiko Madrida, zato što je to bio pobednički i dosta važan za tim u tom trenutku.

Jedna legenda i druga u nastajanju, fenomenalne "desetke" u crno-belom dresu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.