Dva polufinala za godinu dana nisu dovoljna za nas

Izvor: B92, 10.Jun.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dva polufinala za godinu dana nisu dovoljna za nas"

Selektor fudbalera Engleske Garet Sautgejt rekao je da dva polufinala na velikim takmičenjima za godinu dana nisu dovoljno dobar rezultat za njegovu ekipu.

"Niko od nas nije zadovoljan sa dva polufinala. Želeli smo da odemo dalje, dugovali smo to sebi", rekao je Sautgejt, preneli su britanski mediji.

Fudbaleri Engleske osvojili su juče treće mesto u Ligi nacija, pošto su u Gimaraešu posle izvođenja jedanaesteraca pobedili Švajcarsku sa 6:5.

Pre godinu dana, fudbalska reprezentacija Engleske je na Svetskom prvenstvu u Rusiji izgubla u polufinalu od Hrvatske, a potom je poražena u meču za treće mesto od Belgije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Najbolji rezultat Engleske u 21. veku? Nije dovoljno!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2019

Tako barem tvrdi selektor "Gordog albiona"...Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Garet Sautgejt rekao je da dva polufinala na velikim takmičenjima u poslednjih godinu dana nisu dovoljno dobar rezultat za njegovu ekipu..."Niko od nas nije zadovoljan sa dva polufinala. Želeli smo da odemo dalje,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.