Dva penala i Bejl dovoljni za pobedu Reala u Kataloniji

Izvor: B92, 27.Avg.2018, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva penala i Bejl dovoljni za pobedu Reala u Kataloniji

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Đironu sa 4:1, u drugom kolu LaLige.

Izabranici Đulena Lopetegija loše su otvorili meč i već posle 16 minuta igre su gubili. Garsija je odličnom varkom prevario odbranu Madrida i poslao loptu u mrežu.

Real je krenuo da pritiska i u 39. minutu stigli su do izjednačenja. Mark Munijesa je skirivio penal, a potom ga je realizovao Serhio Ramos.

Na startu drugog poluvremena novi penal za Madriđane. Ovoga puta ulogu realizotora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je preuzeo Karim Benzema i bio je precizan sa bele tačke.

Pobedu Reala potvrdio je Geret Bejl u 59. minutu. Isko je poslao odličan pâs Velšaninu, koji je kao brzi voz prošao po desnoj strani, a potom je rutinski savladao Bona.

Konačan rezultat postavio je Benzema u 80. minutu. Bejl je precizno centrirao, a Francuz je mirno odreagovao i postigao drugi gol na meču za konačnih 4:1.

Real Madrid u narednom kolu čeka Leganes, dok Đirona gostuje Viljarealu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real uz dva penala srušio Đironu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Avg.2018

Fudbaleri Real Madrida pobijedili su Đironu sa 4:1, u drugom kolu LaLige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.