Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2021, 15:48

Dva majstora ispod koša: Krstić i Milutinov radili zajedno u Atini (VIDEO)

Snimak koji obećava

Nikola Milutinov dočekao je reprezentaciju Srbije u Atini. Iako nije igrao pola godina zbog teške povrede ramena, Milutinov se ovog leta stavio na raspolaganje selektoru Igoru Kokoškovu. Sudeći prema video-snimku sa zvaničnog Tviter profila reprezentacije Srbije, srpski centar se sve bolje oseća. Možda zaigra i protiv Meksika na Akropolis Kupu.

Radio je košarkaš CSKA individualno sa Nenadom Krstićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bivšim centrom naše reprezentacije, danas potpredsednikom Košarkaškog saveza Srbije. Sigurno je Milutinov imao šta da "pokupi" i ukrade neku fintu od bivšeg NBA košarkaša.

👀🏀@krle12 @NMilutinov

🇷🇸🇷🇸🇷🇸#AcropolisCup pic.twitter.com/t32TWLV7Bz

Sve što je usledilo posle povrede je osetljivo i "pipavo", ali Milutinov ima veliku želju da obuče dres Orlova i da u najboljem slučaju zaigra na Olimpijskim igrama u Tokiju, ako se naša reprezentacija tamo plasira.

Podsećanja radi, situacija sa centrima u reprezentaciji Srbije nije idealna posle otkazivanja Nikole Jokića i povrede Miroslava Raduljice.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.