Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2018, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva gola u dva minuta i Mitrovićev očajan penal panjenkom: Srbija - Crna Gora 2:0 (UŽIVO)

Na Zvezdinom stadionu se igra meč pretposlednjeg kola Lige nacija u C grupi.

37`: Bio je penal za Srbiju. I opet neiskorišćen kao što Tadić nije uspeo u Litvaniji i u Rumuniji. Matić je sapleten, a za Španca Maljenka, koji je bio na metar od događaja, nije bilo dileme. Mitrović je preuzeo odgovornost. Očajnom panjenkom prebacio je gol.

36`: Mitrović je glavom spustio loptu Gaćinoviću ali mu je ona bežala. Naš igrač je uspeo kako-tako da šutira, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali mu je golman ušao u šut.

31`: 2:0 - Mitroviću je dovoljan centimetar slobodnog prostora za pogodak. Kolarov je oštro centrirao sa svog mesta na levom krilu, a naš napadač je samo podmetnuo nogu. Lopta je zatresla mrežu pored zatečenog crnogorskog golmana.

29`: 1:0 - Brz protivnapad Srbije posle izbijene lopte nakon kornera Crne Gore. Tadić je uposlio Ljajića koji je izdržao duel s protivničkim igračem pa je poslao loptu pored nemoćnog golmana gostiju.

#VestiUzivo #VestiLive #VestiSport FSSrbije vodi 1-0, strelac Adem Ljajić u 30. minutu! UEFAEURO pic.twitter.com/LV3ebMposb— Vesti OnLine (VestiOnLine) November 17, 2018

28`: U poslednjem momentu Jovovićev šut iz neposredne blizine iszblokirao je Veljković.

23`: Gro naših napada ide preko Rukavine po desnoj strani. Njegovi centaršutevi su ponekad oštri, u srce šesnaesterca, a ponekad neprecizni. Leva strana nam je neupotrebljiva.

19`: Mugoša je zagrejao ruke Rajkoviću. Izborio se za udarac iskosa iz šesnaesterca pored Veljkovića. Prva prilika na meču.

10`: Srbija ima loptu u nogama od početka. Crna Gora će vrebati priliku iz protivnapada preko probojnih Jovovića i Ivanića.

5`: Zbog nesmotrenog oštrog starta žuti karton je dobio Mugoša.

1`: Već u 40. sekundi Kolarov je oprobao levicu sa oko 20 metara. Pored gola. Odmah zatim Jovović se izborio za prostor za šut. Skoro da je došao na ivicu šesnaesterca. Lopta mu je prešla preko noge pa je udarac bio vrlo loš.

Utakmica je počela.

It’s #uefanationsleague day in Serbia! The local National Team is hosting a great game against its neighbour, Montenegro! #teamsoccerdreamz #nationsleague euro2020 #serbia #montenegro #derby #football #agent #ontheroad #talent #stadium

A post shared by Soccerdreamz (soccerdreamz_sportconsulting) on Nov 17, 2018 at 6:02am PST

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#SrcemSvim #Orlovi#NationsLeague #FSS pic.twitter.com/oBP5St91ib— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (FSSrbije) November 17, 2018

1' Meč između Srbije i Crne Gore na stadionu „Rajko Mitić” je počeo.

0-0 #SrcemSvim #Orlovi#NationsLeague #FSS pic.twitter.com/MBu2GEiwUb
— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (FSSrbije) November 17, 2018

Na stadionu ima oko 10.000 gledalaca. U boksu na južnoj tribini je nekoliko stotina navijača Crne Gore.

Sudi Španac Maljenko.

SRBIJA: Rajković – Rukavina, Milenković, Veljković, Kolarov – Matić, Maksimović – Gaćinović, Tadić, Ljajić – Mitrović. Selektor: Krstajić.

CRNA GORA: Petković – Marušić, Kopitović, Simić, Vešović – Šćekić, Kosović, Jovović, Ivanić, Janković - Mugoša. Selektor: Tumbaković.

U odnosu na meč u Podgorici, koji je našima pripao s 2:0 Mitrovićevim golovima, došlo je do smene čuvara mreže (branio Dmitrović), Kolarov se vraća na levog beka umesto Rodića, Matić će igrati u paru s Maksimovićem umesto Lukića, a umesto Živkovića u veznom redu počinje Ljajić.

Rumunija u 20.45 časova u Ploeštiju dočekuje Litvaniju.

Parovi poslednjeg kola (utorak, 20.45): Srbija - Litvanija (Partizanov stadion), Crna Gora - Rumunija.

Startnih 11 | #SrcemSvim #Orlovi#NationsLeague #FSS pic.twitter.com/pmFC9K7Kqz— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (FSSrbije) November 17, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dva gola u dva minuta i Mitrovićev očajan penal panjenkom: Srbija - Crna Gora 2:0 (UŽIVO) (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2018

Srbija savladala Crnu Goru s 2:1 na Zvezdinom stadionu u pretposlednjem kolu C grupe u Ligi nacija...Koliko smo samo puta čuli onu fudbalsku frazu da je 2:0 najopasniji rezultat. Od 69. minuta, kada je Mugoša rutinski savladao Rajkovića, sigurna pobeda Srbije nije bila više tako sigurna. "Marakanu",...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.