Dušan Basta skinut sa spiska registrovanih igrača za Seriju A

Izvor: BKTV News, 19.Okt.2018, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Basta skinut sa spiska registrovanih igrača za Seriju A

Srbin prekobrojan u Rimu

Lacio je umesto Dušana Baste registrovao Džordana Lukakua koji je do sada bio povređen i nije bio u konkurenciji za sastav. U italijanskoj ligi ekipe mogu da prijave najviše 25 igrača, s tim da igrači mlađi od 21 godine ne moraju biti prijavljeni, pa s obzirom da se ispostavilo da je desni bek 26. igrač nebesko-plavih, verovatno će u januaru potražiti novi klub.

"S.S. Lacio obaveštava da je Džordan Lukaku priključen spisku 25 igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << za utakmice Serije A umesto Dušana Baste", piše u zvaničnom saopštenju italijanskog kluba.

Basta je ove sezone odigrao samo dve utakmice za Lacio i to obe u Ligi Evrope, a na drugoj je dobio crveni karton.

Pre Lacija je nosio dres Udinezea i Lećea, a karijeru je započeo u Crvenoj zvezdi. Za reprezentaciju je odigrao 18 utakmica (nastupao prvo za Srbiju i Crnu Goru, a kasnije za Srbiju).

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.