Durent: Nemojte o tome; Kari: Izbrisali smo iz sećanja 2016.

Izvor: B92, 27.Maj.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Durent: Nemojte o tome; Kari: Izbrisali smo iz sećanja 2016.

Kevin Durent, košarkaš Golden Stejta, nije želeo mnogo da priča na konferenciji za štampu posle pobede Voriorsa nad Roketsima u šestom meču finala Zapada.

Tačnije, Durent je bio raspoložen zbog pobede, ali kada je novinarka pitala KD kakva su mu sećenja na šesti meč finala iz 2016. godine Kevin nije želeo da odgovori.

"Klej je ranije rekao da je rođen za ovakve utakmice. Čega se obojica (Durent i Kari) sećate iz 2016. godine?", govorila je novinarka, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ju je Durent prekinuo:

"Molim vas, nemojte o tome...".

Ona je nastavila započeto pitanje i završila ga, a Durent je kazao: "Sledeće pitanje". Sa druge strane Kari je rekao da su obojica "izbrisali iz sećanja iz te utakmice".

Durenta je 'pogodilo' ovo pitanje pošto je 2016. godine bio igrač Oklahome Siti Tander, koja je u finalu Zapada vodila sa 3:1 u seriji protiv Golden Stejt Voriorsa.

Međutim, Voriorsi su preokrenuli seriju na 4:3, a jedan od najvažnijih igrača bio je Klej Tompson koji je u šestom meču ubacio 41 poen. Tompson je i sinoć uradio isto (protiv Hjustona), pošto je postigao 35 poena i tako se pokazao kao igrač za velike utakmice.

Sada je 3-3 u seriji sa Roketsima i sedmi odlučujući meč na programu je noći između ponedeljka i utorka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.