Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2021, 11:38

Duplo više nego Đorđeviću: Virtus poslao milionsku ponudu Trinkijeriju

Bajern će morati da značajno podigne ulog ako želi da sačuva Italijana

Posle poraza Virtusa od Uniksa u polufinalu Evrokupa, malo ko je poverovao da će Aleksandar Đorđević i posle leta ostati trener bolonjskog kluba iz kog je otišao početkom decembra kada je dobio otkaz, pa je 24 časa kasnije uprava odlučila da promeni mišljenje.

Ipak na kraju sezone neće biti tako, odnosno Bolonjezi već sada nemaju dilemu da li će produžiti saradnju sa srpskim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stručnjakom koji, iako je osvojio Ligu šampiona 2019. goodine, nije ispunio glavni cilj – plasman u Evroligu.

A za to bi, bar kako piše rimska Republika, trebalo da se pobrine Andrea Trinkijeri kome je već poslata konkretna ponuda. U njoj, prema nezvaničnim informacijama, stoji između 800.000 i 1.000.000 evra, odnosno bar duplo veća suma nego što zarađuje u aktuelnoj sezoni u Bajernu (oko 400.000 evra), takođe dvostruko više nego što su primanja Đorđevića na sadašnjem mestu.

Da li će italijanski koji je posle Partizana nastavio da čini čuda i sa Bajernom, dovodeći ga na praga Fajnal fora Evrolige iako su Nemci prvi put igrali u plej-ofu, prihvatiti ruku Virtusa zavisiće i od poteza bavarskog kolektiva koji mu je, nezvanično, spremio platu od 600.000 evra neto. Ali, sada je očigledno da to neće biti dovoljno, pa će ukoliko želi da zadrži Trinkijerija morati da podigne ponudu bar do 800.000 evra.

Posle nekoliko loših rezultata, italijanski stručnjak se, doduše stidljivo, pominjao i kao potencijalni trener CSKA. Međutim, Moskovljani su u međuvremenu počistili odrešene probleme u svom dvorištu (oko Majka Džejmsa), vratili se na pobednički kolosek i samouvereno se domogli novog fajnal fora, pa samim tim, bar za sada niko ne razmišlja da se liši usluga Dimitrisa Itudisa koji je sa CSKA osvojio po pet nacionalnih i VTB titula, te dva pehara Evrolige, a na drobrom je putu da podigne i treći...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.