Dugo im Fredi trajao, Arsenal sledeće nedelje dovodi novog trenera!

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugo im Fredi trajao, Arsenal sledeće nedelje dovodi novog trenera!

Na sastanku zaključeno da moraju brzo da reaguju. Koja imena su u igri?

Posle poraza od Brajtona, jasno je da će Arsenal morati brzo da nađe rešenje. Klub ne veruje da bi Ljungbergu trebalo pružiti šansu, isuviše je neiskusan, pa je odlučeno da se ubrza potraga za novim trenerom.

Naime, kako sada stvari stoje, odmah posle meča protiv Vest Hema sutra uveče, klub bi mogao da predstavi novog stručnjaka, mada još nije doneta odluka. Glavno pitanje o kome je raspravljala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << petorka koja vodi klub, predvođena gazdinim sinom Džošom Krenkeom je da li će se odlučiti za nekog mlađeg trenera i žrtvovati sezonu, ili je potreban neko ko bi odmah mogao da promeni stvari i spasi što se spasti može.

Navodno Raul Sanilehi sportski direktor zagovara opciju dovođenja zemljaka Marselinja koji je dobio otkaz u Valensiji, ali ne zbog rezultata već previranja u klubu.

Neke mete nisu realne, Alegri ne želi da se vrati u posao do nove sezone, a i nije baš zainteresovan za Arsenal. Benitez je preskup, zbog obeštećenja koje traže Kinezi iz Dalijana.

Brendan Rodžers je potpisao novi ugovor sa Lesterom, a Marko Rose iz Gladbaha i Nagelsman iz Lajpciga ne žele u London, imaju druge opcije.

Navodno, ako bi bio angažovan stariji trener, u obzir dolaze Anćeloti koji je blizu otkaza u Napulju, kao i Ralf Ragnik iskusni Nemac koji je prvi čovek sportskog sektora u Lajpcigu. Ali, čovek za koga se kaže da je inspirisao Klopa bi tražio apsolutnu kontrolu kada je u pitanju dovođenje igrača, što čini se klub nije spreman da prepusti.

Varijanta mladog trenera?

Arteta i dalje nije odustao, dvoumi se, Vieira bi bio popularan izbor među navijačima, ali ima problema u Nici i pitanje je kako bi se snašao, bez obzira na veliku prošlost u klubu.

Moraju brzo da reaguju, najveće zvezde poput Obamejanga žele da odu, ovo je najgori niz Arsenala u poslednje četiri decenije. Vreme ističe, odluka će biti doneta naredne nedelje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.