Dug od $20,000 je isplaćen bivšim igračima  Intervju HLTV-a sa generalnim direktorom CR4ZY-a

Izvor: B92, 04.Sep.2019, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dug od $20,000 je isplaćen bivšim igračima" " Intervju HLTV-a sa generalnim direktorom CR4ZY-a

Tokom ovog Majora, novinar HLTV-a je seo i porazgovarao sa generalnim direktorom CR4ZY-a, Antoniom Meićem, koji se otvorio i pričao o dugovima i velikim problemima u kojima je organizacija bila prošle godine. Takođe je pričao o mogućnosti prodaje igrača.

Izvor: RUR Esports

Ovaj Intervju se dogodio odmah nakon što je CR4ZY savladao Dreameaterse. Tom pobedom su obezbedili učešće u Legednds fazi, gde su na kraju završili sa skorom od 2-3. Dotakli su se nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrlo zanimljvih tema, kada je u pitanju vođene jedne CS:GO organziacija i da postoji mogućnost da će u budućnosti uložiti i u druge video igre.

U svakom slučaju, nemamo puno da dodamo, već poslušajte ovaj super zanimljivi intervju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.