Duel na Karađorđu podigao prašinu - Evo kako je Radnički došao do trijumfa! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2018, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duel na "Karađorđu" podigao prašinu - Evo kako je Radnički došao do trijumfa! (video)

Način na koji je Radnički iz Niša stigao do pobede u Novom Sadu izazvao je mnogo komentara u kojima se postavlja pitanje regularnosti utakmice.

Prva utakmica prvog kola drugog kruga takmičenja u ligaškom delu domaćeg prvenstva odigrana je u petak uveče u Novom Sadu.

Novajlija u ligi, ekipa Proletera iz Novog Sada, poražen je od Radničkog iz Niša (2:1).

Gosti su nastavili seriju i ponovo uvećali bodovnu prednost u odnosu na trećeplasirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan. Upravo su pristalice kluba iz Humske najglasnije posle utakmice u Novom Sadu.

Na društvenim mrežama pljušte komentari u kojima se tvrdi da su potezi fudbalera Proletera Zarije Lambulića dokaz da se radi o "nameštaljki".

Štoper Proletera skrivio je penal u 67. minutu susreta, a dva minuta kasnije postigao je autogol koji će mnoge nasmejati.

Najzanimljivije detalje sa utakmice u Novom Sadu možete pogledati u prilogu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.