Dućina svlačionica puna majstora, Zijehov projektil oduševio Evropu! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dućina svlačionica puna majstora, Zijehov projektil oduševio Evropu! (video)

Marokanac matirao Kepu na neverovatan način.

Kakvo fudbalsko veče širom Evrope!

Na osam današnjih utakmica u Ligi šampiona palo je čak 29 golova, a neki su se posebno izdvojili.

Kod nas je izbor pao na saigrača Dušana Tadića Hakima Zijeha koji je fantastičnim udarcem skoro iz mrtvog ugla savladao Kepu iz slobodnog udarca sa desne strane.

Postigao je Ajaks četiri gola na Stamford Bridžu večeras, ali ni to im nije osiguralo trijumf u neverovatnoj završnici meča.

Sjajan pogodak Zijeha možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vidal glavom gde niko ne sme nogom, bukvalno! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019

Neverovatan potez Čileanca...Barselona je danas neprijatno iznenadila svoje navijače pošto nije uspela da pobedi Slaviju iz Praga...Utakmica na Nou Kampu završena je bez pogodaka, pre svega zahvaljujući herojskoj borbi Čeha na čijem je golu briljirao Kolar...Ipak, jednim svojim gestom navijače...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.