Izvor: MozzartSport.com, 10.Avg.2020, 17:52

Drugo pojačanje za Legiju iz Premijer lige - Bartoš Kapustka

Povratak kreativnog veziste u Ekstraklasu...

Drugo pojačanje za Legiju ovog leta iz Premijer lige! Posle veterana Artura Boruca u Varšavu je stigao i Bartoš Kapustka iz Lestera. Kreativni vezista otisnuo se put Engleske posle odličnih izdanja na Evropskom šampionatu u Francuskoj. Lisice su tada bez mnogo razmišljanja iskeširale Krakoviji 5.000.000 evra, međutim Kapustka se nije snašao na Ostrvu i vrlo brzo je otišao na pozajmicu u Frajburg. Kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ni tamo nije proslavio sledeća destinacija bila je belgijski Leven.

U poslednjih godinu dana ovaj momak je odigrao svega 173 minuta za drugi tim Lestera i jasno je da mu je što pre potrebna sredina gde bi pokušao da rehabilituje karijeru. Povratak u domovinu mogao bi da bude pravi izbor u takvoj situaciji...

Imajući u vidu da je Kapustki ostalo nešto manje od 12 meseci ugovor pretpostavka je da Legija nije morala da plati veliko obeštećenje.

Klub iz Varšave oglasio se ovog popodneva na društvenim mrežama s potvrdom da je Kapustka stigao, da će do kraja dana obaviti sve potrebne lekarske analize, a onda najverovatnije u utorak potpisati ugovor.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.