Druga uzastopna pobeda Gut, Zuter osigurala mali Kristalni globus

Izvor: Beta, 22.Feb.2020, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Druga uzastopna pobeda Gut, Zuter osigurala mali Kristalni globus

Švajcarska skijašica Lara Gut-Behrami pobednica je današnjeg spusta koji je u okviru Svetskog kupa vožen u Kran Montani. Gut-Behrami, koja je i juče trijumfovala u spustu u Kran Montani, do današnje pobede stigla je vremenom 1:27,73. Ovo je bila njena 26. pobeda u Svetskom kupu.Drugo mesto, kao i juče, osvojila je njena sunarodnica Korin Zuter sa samo dve stotinke zaostatka, ali joj je to bilo dovoljno da osigura mali Kristalni globus u ovoj disciplini. Pred poslednju trku u spustu, Zuter ima 155 bodova prednosti u odnosu na Čehinju Ester Ledecku koja je danas bila peta.Treće mesto u današnjem spustu osvojila je Austrijanka Nina Ortlib koja je za pobednicom zaostala pet stotinki.U generalnom poretku Svetskog kupa i dalje je prva Amerikanka Mikaela Šifrin sa 1.225 bodova. Ona je i ovu trku propustila zbog smrti oca. Druga je Italijanka Federika Brinjone koja sada ima samo 27 bodova manje u odnosu na Šifrin, dok je na trećem mestu Slovakinja Petra Vlhova sa 1.139 bodova.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Druga uzastopna pobeda Gut, Zuter osigurala mali Kristalni globus

Izvor: B92, 22.Feb.2020

Švajcarska skijašica Lara Gut-Behrami pobednica je današnjeg spusta koji je u okviru Svetskog kupa vožen u Kran Montani...Gut-Behrami, koja je i juče trijumfovala u spustu u Kran Montani, do današnje pobede stigla je vremenom 1:27,73...Ovo je bila njena 26. pobeda u Svetskom kupu. Drugo mesto,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.