Drogba naveo Zvezdu u priči o Superligi – ali tagovao pogrešnu FOTO

Izvor: B92, 21.Apr.2021, 22:00

Drogba naveo Zvezdu u priči o Superligi – ali "tagovao" pogrešnu FOTO

Legendarni napadač iz Obale Slonovače Didije Drogba jedan je od sledbenika mišljenja da je Superliga Evrope bila veoma loša ideja.

Bivši napadač Čelsija i Olimpika iz Marseja je na Tviteru izneo svoje viđenje cele situacije, a pritom spomenuo i Crvenu zvezdu.

Budući da je Zvezda 1991. godine savladala upravo "njegov" Olimpij iz Marseja, otuda je srpski klub bio deo Drogbine priče.

Ali, uz mali gaf, jer je "tagovao" Košarkaški klub Crvena zvezda, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << umesto Fudbalskog kluba.

"Plasman u viši rang, ispadanje, iznenađenja, to je ono što unosi emocije u igru. Zajedništvo igrača i navijača, to je ono što čini igru lepom. Mala Grčka pobedi veliki Portugal pre nekoliko godina, Crvena zvezda pobedi moj Olimpik Marsej, čak i kada Lester vredno radi kako bi osvojio Premijer ligu ispred 'velike četvorke', to je ono što čini fudbal prelepom igrom", napisao je Drogba i dodao:

"Zamislite kada sve ovo ne bi bilo moguće, jer timovi ne bi mogli da se sastanu iako igraju istu igru. To je diskriminacija, drago mi je što ovo projekat nije ostvaren zbog dobrobiti fudbala", poručio je čuveni golgeter.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.