Drinkvoter i Zapakosta za mirniji san Antonija Kontea

Izvor: RTS, 01.Sep.2017, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drinkvoter i Zapakosta za mirniji san Antonija Kontea

Okslejd Čembrlen, Ros Barkli, Romelu Lukaku, Leonardo Bonuči... Samo su neka imena koja je Čelsi – šampion Engleske, da podsetimo – pokušao da dovede ovog leta i nije uspeo. U finišu prelaznog roka, međutim, "plavci" su ipak pridodali dva nova imena svom, čini se, i dalje nedovoljno popunjenom sastavu.
Čelsi je uspeo u finišu prelaznog roka da dovede fudbalera Lestera Denija Drinkvotera, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je i sam potpomogao ostvarivanje prelaska jer je zahtevao transfer, odnosno tražio je od uprave kluba sa King Pauer stadiona da ga pusti u London.

"Oduševljen sam što sam postao fudbaler Čelsija i jedva čekam da počnem. Ovo je bio dug put i veoma sam srećan i nadam se da ću pomoći klubu da osvoji mnogo trofeja", preneli su britanski mediji reči Drinkvotera.
Čelsi je Lesteru za reprezentativca Engleske platio 35 miliona funti.
Čelsi je doveo i fudbalera Torina Davidea Zapakostu, koji je potpisao ugovor na četiri godine, a visina obeštećenja nije objavljena. Reč je o 25-godišnjem fudbaleru koji može da igra kao bek ili krilni bek.
"Nadam se da ću moći da pokažem svoj kvalitet treneru, saigračima i navijačima", kazao je Zapakosta.
On je četiri puta nastupio za reprezentaciju Italije, a debitovao je baš kada je Konte bio selektor.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi doveo Drinkvotera, došao i Zapakosta

Izvor: Beta, 01.Sep.2017

Šampion engleske Čelsi uspeo je u finišu prelaznog roka da dovede fudbalera Lestera Denija Drinkvotera."Oduševljen sam što sam postao fudbaler Čelsija i jedva čekam da počnem. Ovo je bio dug put i veoma sam srećan i pomoći ću klubu da osvoji mnogo trofeja", preneli su britanski mediji reči...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.