Dres Marka Marinovića Maline na humanitarnoj aukciji

Izvor: B92, 13.Maj.2021, 10:38

Dres Marka Marinovića Maline na humanitarnoj aukciji

Spektakularno takmičenje, praznik sporta i dan prijateljstva, ponovo su obojili Čačak, jer kad Sportske igre mladih dođu u ovaj grad, ceo grad živi za taj dan.

"Kao i prethodnih godina, prioriteti su nam bila deca. Da uživaju u sportskom nadmetanju i druženju. U tome smo svakako uspeli, ali posebno moram da istaknem i sjajan gest trenera KK Borac. Promoter Sportskih igara mladih za naš grad Marko Marinović Malina, na poklon mi je danas dao dres sa brojem 45, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Marinović uspešno nosio kao igrač. Istog trenutka sam došla na ideju da organizujem licitaciju, koja bi imala humanitarni karakter, kako bi na taj način i ja kao koordinator Igara i SIM i Malina pomogli lečenju jedne devojčice, naše sugrađanke Nađe Đerović. Kontaktirala sam Quantox fondaciju, koja aktivno učestvuje u prikupljanju sredstava za Nađino lečenje. Divni ljudi iz ove fondacije su na moju ideju reagovali sa oduševljenjem i sigurna sam da ćemo na ovaj način prikupiti iznos koji će mnogo značiti Nađi i njenoj porodici. Pozivam sve ljude velikog srca da nas podrže u našoj humanoj nameri. Ako svi na svoj način pomognemo i uključimo se u svaku akciju, Nađa će prohodati i biti deo velike SIM porodice", istakla je nekadašnja atletičarka, a sada gradski funkcioner u gradu Čačku, Ivana Vukajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.