Drastične mere, Pogbi zabrana, Matić na hlađenju!

Izvor: Sportske.net, 28.Okt.2018, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drastične mere, Pogbi zabrana, Matić na "hlađenju"!

U Junajtedu danas sa strepnjom čekaju Everton, nervoza se vidi iz svakog poteza...

Pol Pogba je i dalje pod zabranom, protiv svoje volje.

Njemu je klub naredio da ne daje izjave, ali se on potrudio da to javnost sazna.

"Nije problem u meni, rado izlazim u susret novinarima, ali mi ne daju da pričam", rekao je Francuz pred današnji meč sa Evertonom.

Posle nekih izjava, pre svega oko taktike, njemu je zabranjeno da daje izjave, oduzeta mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je i traka, tačnije status zamenika Valensije, što je samo pogoršalo odnose. Želja Francuza da se u januaru vrati u Juventus nije tajna, sada se spekuliše i o pozajmici, pa transferu od 70-80 miliona što ipak deluje nerealno, Junajted ga je Italijanima platio 100.

Pogba će u današnjem meču protiv "Karamela" biti u timu, a na klupu bi mogao zbog slabe igre protiv Juventusa da se preseli Nemanja Matić. Mediji javljaju da je Srbin van forme, da je Murinjo nezadovoljan i da bi umesto Matića od prvog minuta u tim mogao da se vrati Fred, a da će, ako bude igrao sa trojicom vezista, Portugalac šansu pružiti i Ereri ili MekTominaju.

Duel na "Old Trafordu" od koga bi mogla da zavisi sudbina Murinja igra se od 17 časova. U današnjem programu, Barnli čeka Čelsi od 14:30, a u istom terminu u malom londonskom derbiju Palas dočekuje Arsenal.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.