Drama u Di-Siju, Toronto slavio posle dva produžetka (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2019, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u "Di-Siju", Toronto slavio posle dva produžetka (video)

Fantastičan meč u Vašingtonu. Toronto od gotovog napravio veresiju, na kraju ipak slavio.

Lider Istočne konferencije nastavio je pobedonosnu seriju u "Di-Siju", ali je do novog trijumfa stigao posle mnogo muke.

Reptorsi su slavili posle dva produžetka i velike drame rezultatom 140:138 (36:21, 25:29, 37:34, 26:40, 7:7, 9:7) iako su u jednom momentu imali 23 poena prednosti.

Bredli Bel je u dva navrata ostavljao Vizardse u životu. Najpre je pogodio za produžetak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a potom je njegovim poenima domaćin izborio drugi produžetak na večerašnjoj utakmici.

Pitanje pobednika na kraju je rešio Serž Ibaka koji je trojkom na četrnaest sekundi pre kraja doneo Torontu vođstvo koje Vašington nije uspeo da sustigne.

U dramatičnom duelu Vašingtona i Toronta viđene su dve fantastične partije. Bredli Bel je zabeležio drugi tripl-dabl u dresu Vizardsa sa 43 poena, 15 asistencija i 10 skokova, a pratili su ga Oto Porter (27 pts, 8 sk) i Trevor Ariza (23 pts, 10 as, 9 sk).

Na drugoj strani dominirao je Kavaji Lenard sa 41 poenom, 11 skokova i 5 asistencija. Drugi najefikasniji u redovima Toronta bio je Paskal Sijakal sa 24 poena, 19 skokova i 2 asistencije. Dabl-dabl je upisao i Kajl Lauri sa 12 poena i 11 asistencija.

Vašington je večeras stigao do rekorda, pošto je ubačeno 19 trojki iz 44 pokušaja.





Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Grčka - PAO ubedljiv na gostovanju, novajlija pokazao da će biti ogromno pojačanje (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2019

"Zeleni" su nastavili da nižu pobede u grčkom šampionatu, raduje sjajan debi novog pojačanja...Košarkaši Panatinaikosa slavili su na gostovanju protiv Kimija rezultatom 62:87...Domaćin se držao samo u prvih 10 minuta, PAO je u drugom kvartalu stekao 11 poena prednosti, meč su prelomili u trećoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.