Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2021, 06:31

Drama, tenzija, pretnje, pa umalo tuča u tunelu! Dva Nasionala zaigrala posle sat vremena zakašnjenja (VIDEO)

Lopta se na kraju nekako zakotrljala

Nezapamćena drama u Pereiri. Meč između kolumbijskog Atletiko Nasionala i ugurgvajskog Nasionala otpočeo je sa sat vremena zakašnjenja na stadionu Ernan Ramirez Viljegas, a pretilo je da uopšte ne bude odigran.

Naime, štrajk Nacionalnog komiteta za nezaposlenost preplavio je čitavu Kolumbiju, pa su tako bili ugroženi večerašnji mečevi Kopa Libertadores u ovoj zemlji. Meč u Barankilji između Juniora i Rivera (1:1) nekako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se odigrao, iako se u vazduhu osećao suzavac, dok je delovalo da onaj u Pereiri neće, jer je gostujuća ekipa čitavog dana držana zatvorena u hotelu. Prećeno joj je sa svih strana, pa čak i da će meč biti registorvan u korist domaćina.

Ispred hotela su bili demonstranti, koji su činili sve u svojoj moći da se ovaj meč ne odigra, ali im posle ogromnih tenzija to ipak nije pošlo zarukom. U međuvremenu domaći igrači su se pojavili na stadionu i spremili za meč, dok se dugo nije znalo da li će tamo doći i gosti. Igrači Nasionala nisu želeli da uđu u autobus ni u onom trenutku kada im je policija očistila područje, pa im je pretio poraz za zelenim stolom, ali su na kraju ipak pošli uz ogromne mere obezbeđenja.

Kada su se pojavili u tunelu, iz kojeg su već izašli domaći igrači umalo je došlo do tuče. Gosti su očigledno bili kivni na domaćine zbog svega što im se događalo čitavog dana, ali su se tenzije nekako smirile i meč je mogao da počne.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.