Drama Duška Tosića u Kini  kao da je bio kraj sveta, uhvatio sam poslednji let

Izvor: B92, 28.Mar.2020, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama Duška Tosića u Kini " kao da je bio kraj sveta, uhvatio sam poslednji let

Srpski fudbaler Duško Tošić otkrio je da je prošao kroz dramu kada je odlazio iz Kine u trenutku kada je tamo "buktio" koronavirus.

Tosić je za tuski list Fanatik detaljno objasnio kako je morao da napusti najmnogoljudniju zemlju sveta.

Sada je tamo dosta mirnija situacija, ali tako nije bilo krajem januara kada je iz Kine odlazio fudbaler Gvangdžu RF.

"Znali smo za koronavirus, pokušali smo da budemo oprezni. Ipak, posle treninga prišao mi je trener >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i rekao "Kada završite odmah se vraćajte kući i bez zadržavanja. U tom trenutku su letovi iz Kine počeli da se otkazuju jedan po jedan, ali sam nekako uspeo da pronađem poslednji kompanije "Turkish Airlines", počeo je priču Tošić.

Put ka aerodromu mu je ostao upečatljiv.

"Ovo što sam video bilo je neverovatno. Bilo je to kao da je kraj sveta... Ali ni tada nisam osećao strah. Navijači Bešiktaša za mene imaju nadimak "Tenk", a tenk se ne boji ničega. Ostao sam smiren koliko god je to moguće".

Sleteo je u Istanbul, odakle se uputio ka Srbiji i proveo mesec dana u domovini.

"Kasnije smo otišli da treniramo u Dubaiju, liga je odložena, ali su neki igrači polako počeli da se vraćaju dok se virus širio po Evropi".

Problem Tošiću pravi i to što nema kako da se vrati u Kinu.

"Igrači poput Gracijana Pelea, Oskara, Hulka, Andersona Taliske i Marka Arnautovića ne mogu da se vrate u Кinu isto kao ja, jer nema letova. A moramo se nekako vratiti. Svi mi imamo ugovore sa njihovim klubovima", rekao je Tošić i priznao da osam dana nije napuštao kuću u Beogradu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAO DA JE KRAJ SVETA! Duško Tošić otkrio kakvu je ŽIVOTNU DRAMU proživeo u Kini zbog korone!

Izvor: Kurir, 28.Mar.2020

Srpski fudbaler Duško Tošić otkrio je kako je proživeo životnu dramu u Kini zbog korone kada je ona buktala u toj državi. 

Nastavak na Kurir...

DRAMATIČAN POVRATAK DUŠKA TOŠIĆA IZ KINE: Uhvatio sam poslednji avion, kao da je bio kraj sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020

Nekadašnji igrač Crvene zvezde još uvek ne može da se vrati u klub...Srpski fudbaler Duško Tošić uspeo je, kada je krenula epidemija korona virusa u Kini, da iz najmnogoljudnije zemlje sveta dođe u Beograd, ali je nekadašnji igrač Crvene zvezde u razgovoru za turski ''Fanatik'' otkrio da je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.