Dragana Cvijić i Nemanja Ilić najbolji rukometašica i rukometaš Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2018, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Cvijić i Nemanja Ilić najbolji rukometašica i rukometaš Srbije

Izabrani su po tradicionalnom izboru.

Dragana Cvijić i Nemanja Ilić izabrani su za najbolju rukometašicu i rukometaša Srbije u protekloj sezoni u tradicionalnom izboru Balkan-Handball.com, koji se ove godine održao 11. put.

FILIPOVIĆ: Samo da glava bude kako treba kad počne EP (FOTO)

KONJIČKE TRKE U LOZOVIKU: Dorat Ironwill šampion Petrovdana (FOTO)

Članica skopskog Vardara i reprezentacije Srbije ponovila je uspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz 2015. godine i tako se izdvojila sa dve titule iza Andree Lekić, koja je sedam puta birana za najbolju rukometašicu sezone u srpskom rukometu.

Kapiten francuskog Tuluza i reprezentacije Srbije već godinama pruža zapažene partije u oba dresa, i potpuno zasluženo se pridružio plejadi asova, koji su ovo priznanje dobijali od 2008. godine.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.