Dosta mu je Amerike – LEGENDA se vraća u Junajted?

Izvor: Mondo, 04.Avg.2019, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosta mu je Amerike – LEGENDA se vraća u Junajted?

Najbolji strelac u istoriji kluba sa "Old Traforda" razmišlja o povratku, ali ne u svojstvu igrača, već sa druge strane terena...

Foto: Guliver/Getty Images/Dave Thompson

Vejn Runi razmišlja o kraju karijere, a već je zamislio čime želi da se bavi nakon što iskoči iz kopački.

Naime, prema pisanjima "Sana", on u planu ima povratak u Mančester junajted gde želi da postane deo stručnog štaba.

Foto: Tanjug/AP/Andrew Harnik
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
"Crveni đavoli" su se okrenuli svojim bivšim fudbalerima kao nosiocima novog talasa nakon nekoliko godina lošijih rezultata, pa mogući angažman "Vaze" ne bi bio veliko iznenađenje. Ole Gunar Solskjer predvodi kolonu, a deo uprave kluba odskoro je postao i Rio Ferdinand, a još uvek aktivni napadač planira da se bavi poslovima koji nisu finansijske prirode.

Ipak, on i dalje želi da igra, trenutno ima 33 godine i član je DC junajteda iz Vašingtona, gde je najbolji igrač i praktično igra iz zadovoljstva.

Njegov ugovor sa Amerikancima ističe sledeće godine, još nije siguran da li želi produžetak, a ova pisanja ukazuju na potencijalni kraj velike karijere.

Sigurno je da bi ga na "Old Trafordu" rado videli u trenerci, on navodno želi da bude "pomoćnik", ali na dugom štapu bi možda mogao i da preuzme glavnu reč, s obzirom da je dugo bio jedan od najvažnijih fudbalera ekipe.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.