Doskora nezamislivo! Junajted ruši svetski rekord, ali u prodaji igrača!

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2020, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doskora nezamislivo! Junajted ruši svetski rekord, ali u prodaji igrača!

Bio je nedodirljiv, sada će poslužiti da se pokriju dugovi, ali i skupi novac za pojačanja. Zna se i naslednik?

Izgleda da su u Junajtedu sve bliži odluci, naime, obe strane bi bile zadovoljne. De Hea je produžio ugovor sa klubom, ali brani slabo, želi da ode iz PL, jedna od opcija je PSŽ, ili čak povratak u Atletiko, ako Oblak bude prodat.

U Junajtedu pažljivo analiziraju situaciju, ali preovladava mišljenje da je šteta izgubiti Dina Hendersona koji je fantastičan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na pozajmici je u Šefildu, i neće se vratiti ako ne bude dobio garancije da će biti prvi golman.

Njega želi veliki broj klubova, ima sezonu za pamćenje. Prodajom Španca, Junajted bi pokrio dugove koji rastu zbog neigranja u Ligi šampiona, ali i dobio dodatna sredstva, pretpostavlja se da bi prodaja Pogbe, De Hee, odlasci Matića i još par starijih igrača, otvorili vrata za rekonstrukciju tima.

Koliko bi koštao De Hea?

Teško je reći, ali svetski rekord drži Kepa koga Čelsi hoće da se otarasi, plaćen je 80 miliona evra i to je neka suma za koju bi Junajted navodno prodao Španca. PSŽ je želeo Donarumu, pominjan je u Kurtoa, ali bi čini se De Hea bio najlakša meta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sve je izvesnije: Ako De Hea ode na leto, zamena je Din Henderson

Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2020

Iskusni čuvar mreže David de Hea mogao bi da se nađe na izlaznim vratima Mančester Junajteda ovog leta. Jedan od razloga je prikupljanje sredstava za letnji prelazni rok, a sa druge strane imaju i Dina Hendersona, koji se već sada smatra budućom zvezdom engleskog fudbala. Crveni đavoli pažljivo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.