Dortmundov tandem kažnjen zbog novih frizura

Izvor: B92, 05.Jun.2020, 21:25

Dortmundov tandem kažnjen zbog novih frizura

Nemačka fudbalska liga kaznila je novčano igrače Borusije Dortmund Džejdona Sanča i Manuela Akandjija jer su prekršili stroge mere zaštite protiv koronavirusa.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima se vidi da su fudbaleri Dortmunda zarad nove frizure prekršili pravila.

Njih je u svom domu posetio frizer, a ni fudbaleri ni frizer nisu nosili zaštitene maske.

Liga je navela da su igrači Borusije Dortmund "očigledno prekršili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opšte standarde higijene i standarde zaštite od infekcije".

"Nema sumnje je da i profesionalnim fudbalerima treba šišanje, ali to se mora učiniti u skladu sa trenutnim medicinsko-organizacionim konceptom", dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.