Dortmund dobio derbi, Bajern opet na minus 6 (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2019, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dortmund dobio derbi, Bajern opet na ''minus 6'' (video)

Derbi 18. kola Bundeslige odigran večeras u Lajpcigu, gde je lider upisao novu pobedu.

Ne posustaju ''Milioneri'' ni posle zimske pauze.

Večeras je ekipa Dortmunda slavila i u Lajpcigu rezultatom 1:0, čime se dodatno učvrstila na vrhu tabele, sa šest bodova više u odnosu na drugoplasirani Bajern.

Gol odluke postignut je u 19. minutu meča. Gosti su iznudili korner, posle kojeg se u kaznenom prostoru najbolje snašao Aksel Vitsel, koji snažnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << udarcem sa nekih 10 metara šalje loptu pod prečku - 1:0.

Moglo je do kraja da bude još golova na obe strane. Lajpcig je najopasnije pretio preko Zabicera i Vernera sredinom drugog poluvremena, na drugoj strani Maksimilijan Filip je propustio veliku priliku u 54. minutu, a sam finiš meča obeležio je i odličan pokušaj Paka Alkasera, koji je u 90. minutu pogodio prečku.

Alkaser je tako ostao na 12 postignutih golova ove sezone, pa je naš Luka Jović i dalje usamljen na čelu liste strelaca sa 13 postignutih golova.

Ekipa Lajpciga je ostala na 31 osvojenom bodu, sada već 14 manje u odnosu na lidera.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.