Izvor: MozzartSport.com, 07.Jul.2020, 11:13

Domžale bi da osujeti ambiciju Celja

Mladi defanzivac Rumene družine Ivan Markovec baca rukavicu domaćinu, najavljujući ofanzivnu utakmicu svog tima

Slovenija je na nogama, naročito Celje koje već danas, na otvaranju 32. kola može da priđe Olimpiji na samo bod zaostatka. Uslov je pobeda nad Domžalama, na utakmici koja počinje u 20 časova. Naravno, ne sme se zaboraviti da je potencijalno ostvarena razlika relativna, te da je postojeće stanje za Olimpiju vrlo lako održivo, budući da lideru u četvrtak dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << lagan protivnik, Rudar iz Velenja...

Kako bilo, izgledi za slavlje domaćih na današnjoj utakmici su više nego veliki, a Celje će u tu svrhu u prvi plan baciti Darija Vizingera, drugog strelca lige koji je postigao ukupno 20 golova, kao i Matiju Lotriča, centarfora koji sa četiri gola manje zauzima treće mesto.

Međutim, gosti umesto da uzmiču, oni prete! Prst u oko Celju uoči meča stavlja mladi defanzivac Ivan Markovec (18), koji je uoči meča slovenačkim novinarima nagovestio da će Domžale igrati oštro.

„Očekujemo zahtevnu utakmicu, jer i Celje i mi igramo ofanzivni fudbal. Svesni smo da protivnik ima dva izuzetno dobra strelca u svojim redovima, poput Mitje Lotriča i Darija Vizingera, ali ćemo ipak od samog početka pokušati da nametnemo svoj ritam igre, kako bi preokrenuli tok utakmice u našu korist“ rekao je fudbaler koji se standardno nalazi u sastavu tima na sva četiri meča od kada tim vodi Dejan Đuranović.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Dakle, očekuje se ofanzivna utakmica, ne i laka za Celje, ukoliko se setimo kako ih je Rumena družina u martu razvlačilo po terenu za konačnih 1:1. Naravno, prebacimo li priču makar na kraju s fudbalskog na kladilački kolosek, da se zapaziti da ovaj par ima šestostruku GG tradiciju, te da Celje ikako bolje, nikako nije apsolutno siguran pobednik kada gosti Domžale. Zbog toga gosti mogu da se pohvale da su dva puta remizirali, a jednom čak dobili Celje u gostima.

SLOVENIJA 1 – 32. KOLO

Utorak

20.00: (1,95) Celje (3,45) Domžale (3,60)

Sreda

18.00: (1,85) Aluminij (3,45) Bravo (4,00)

20.15: (1,53) Mura (3,90) Triglav (5,90)

Četvrtak

18.00: (5,40) Tabor Sežana (3,70) Maribor (1,60)

20.30: (1,12) Olimpija (8,00) Rudar Velenje (16,00)

* Kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.