Dolazite li na Taš? Igraju Srbija - Hrvatska!

Izvor: Mondo, 19.Jun.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dolazite li na Taš? Igraju Srbija - Hrvatska!

Spektakl u najavi drugog dana turnira Svetske lige u Beogradu. Našoj reprezentaciji potrebna je podrška. "Gledaćemo jedan klasik. U svakom slučaju, nadam se kvalitetnoj utakmici", rekao je selektor Savić.

Staro dobro rivalstvo!

Navikli smo da vaterpolisti Srbije i Hrvatske, kada god su u bazenu, prušaju "epske" utakmice, a nadamo se da će tako biti i ove večeri na bazenu "Tašmajdan", kada se pomenute reprezentacije susreću u okviru turnira Svetske lige.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Drugog dana takmičenja u Beogradu videćemo derbi, jedan od najvećih u vaterpolu, koji bi direktno mogao da odluči pobednika grupe "B".

/DEJAN SAVIĆ: PROBUDILA NAS GRMLJAVINA U BEOGRADU/

To sa sobom, bar na papiru, nosi lakšeg rivala u nokaut fazi turnira, odnosno psihološku prednost pred nastavak takmičenja, kada je moguć još jedan susret istih timova, pa je stoga našim "delfinima" potrebna pomoć publike.

"Gledaćemo jedan klasik. U svakom slučaju, nadam se kvalitetnoj utakmici", rekao je selektor Savić.

S obzirom na to šta su sve vaterpolisti Srbije uradili prethodnih godina nije potrebna posebna pozivnica za navijače, dovoljno je reći: večeras od 21 čas na "Tašu" - SVI!

/EVO KAKO DO BESPLATNIH ULAZNICA ZA SVETSKU LIGU/


Izabranici selektora Dejana Savića nešto umorniji će sačekati današnji duel pošto se njihov sinoćni duel protiv Australije odužio zbog prekida, koji je nastao zbog jake grmljavine u Beogradu, ali kao i da je to razbudilo naše vaterpoliste.

Foto: MN Press

Slabije su ušli u meč i potom podizali nivo igre za pobedu 12:8 (7:5), ali biće nam potrebna još bolja igra da bismo savladali odlične Hrvate.

Oni su bez ikakvih problema "rešili" Kazahstance nanevši im ubedljiv poraz (20:4), a nalaze se u dobroj formi uprkos porazu u finalu Evropa kupa održanom u Zagrebu pre dva meseca, pošto su pre toga beležili odlične rezultate.

/SVI MEĐUSOBNI DUELI SRBIJE I HRVATSKE U VATERPOLU/

U poslednjem međusobom susretu, Hrvatska je pobedila Srbiju 12:9, dok je naš poslednji trijumf u regularnom delu meča bio u polufinalu Evropskog prvenstva 2018. godine.

Tada smo slavili 9:7.

Još jednom, dođite na "Tašmajdan" i podržite naše vaterpoliste!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.